18e jaarlijkse spaghetti-avond: 1 februari 2014

Zoals elk jaar organiseert v.z.w turnclub Sint-Paulus Haaltert ook in 2014 haar overheerlijke spaghettiavond.

Vorig jaar mochten we een schitterende opkomst optekenen, wat leidde tot langere wachttijden dan voorzien. Daarom hebben we besloten deze 18e editie te laten door te gaan in zaal Den Deysel (voetbalkantine) te Denderhoutem en dit op zaterdag 1 februari 2014, van 17u tot 22u.

1 kaart per persoon kost:
Volwassen: 9 euro (à volonté)
Kinderen: 7 euro

Voor de Kerstvakantie krijgt elke gymnast een envelop van zijn/haar trainer met 4 kaarten in:
– 2 van 9 euro (volwassenen)
– 2 van 7 euro (kinderen)

Er bestaat ook de mogelijkheid om vegetarische spaghetti te bestellen, maar gelieve dit dan wel zo snel mogelijk op voorhand doorgeven via email: info@turnclubsintpaulus.be .

De kaarten worden vóór de spaghetti-avond afgerekend met de gymnasten, namelijk op volgende dagen:

Woensdag 22 januari 2014 – 14u tot 17u in de sporthal Denderhoutem
Vrijdag 24 januari 2014 – 19u tot 20u in de sporthal te Denderhoutem
Zaterdag 25 januari 2014 – 9u tot 11u in zaal Berwinne te Haaltert.

Hopelijk tot dan!

Sportieve groetjes,