• Dit event is voorbij.

19e Jaarlijkse spaghettifestijn

15 november 2014

spaghettiZoals elk jaar organiseert vzw turnclub Sint-Paulus Haaltert ook in 2014 haar overheerlijke spaghettifestijn.

Vorig jaar mochten we een schitterende opkomst optekenen, daarom hebben we besloten deze 19e editie te laten door te gaan in 2 shiften, namelijk van 11u30-14u00 en van 17u30 tot 22u in: Zaal Den Deysel (voetbalkantine) in Denderhoutem, op zaterdag 15 november.

1 kaart per persoon kost:

• Volwassen: 9 euro (à volonté)
  • Kinderen: 7 euro

Elke gymnast krijgt een envelop van zijn/haar trainer met 5 genummerde kaarten. Mocht je nog meer kaarten nodig hebben, dan mag je er zeker nog extra vragen bij Sabrina via info@turnclubsintpaulus.be .

Er is ook de mogelijkheid om vegetarische spaghetti te bestellen, gelieve dit dan wel zo snel mogelijk op voorhand door te geven via email: info@turnclubsintpaulus.be .

De kaarten worden vóór het spaghettifestijn afgerekend met de gymnasten, namelijk op volgende dagen:

• Woensdag 22 oktober – 14u tot 17u in de sporthal Denderhoutem
  • Vrijdag 24 oktober 2014 – 19u tot 20u in de sporthal te Denderhoutem
  • Zaterdag 25 oktober 2014 – 9u tot 11u in zaal Berwinne te Haaltert.

Datum:
15 november 2014