• Dit event is voorbij.

Spaghettifestijn

12 november 2016 @ 11:30 - 22:00

Zoals elk jaar organiseert vzw turnclub Sint-Paulus Haaltert ook in 2016 haar overheerlijke spaghettifestijn.

De laatste jaren mochten we een schitterende opkomst optekenen, daarom hebben we besloten deze 21e editie opnieuw te laten door te gaan in 2 shiften, namelijk van 11u30-14u00 en van 17u30 tot 22u in: Zaal Den Deysel (voetbalkantine) in Denderhoutem, op zaterdag 12 november.

1 kaart per persoon kost:

• Volwassen: 9 euro (à volonté)
  • Kinderen: 7 euro

Elke gymnast krijgt een envelop van zijn/haar trainer met 5 genummerde kaarten. Mocht je nog meer kaarten nodig hebben, dan mag je er zeker nog extra vragen bij Sabrina via info@turnclubsintpaulus.be of je mag natuurlijk ook gewoon aan de kassa betalen voor extra personen.

Er is ook de mogelijkheid om vegetarische spaghetti te bestellen, gelieve dit dan wel zo snel mogelijk op voorhand door te geven via email: info@turnclubsintpaulus.be .

Zoals elk jaar bestaat elke kaart uit 2 delen: een groot deel en een klein deeltje. Het grote deel mag bijgehouden worden door de gymnast zelf en het kleine deeltje wordt samen met de betaling afgegeven.

Trainers en bestuur kijken er alvast naar uit om jullie zaterdag 12 november te zien.

Smakelijke groetjes en tot op ons spaghettifestijn!
Turnclub Sint-Paulus vzw

spaghetti