Inschrijving turnseizoen 2015/2016 is open!

ZomerVoor wie het nog niet voelde aan de temperaturen van de laatste dagen: het is zomer!

Lekker warm, ijsjes, dagje zee, spelen in de tuin, zwemmen om wat afkoeling te zoeken,…. Ons bestuur en trainers hopen dat jullie allemaal genieten van een deugddoende vakantie.

Wij zijn ook al goed begonnen aan onze vakantie, maar zijn natuurlijk ook alweer even druk bezig met de voorbereidingen voor volgend jaar. Daarom willen wij jullie laten weten dat de inschrijvingen voor volgend turnseizoen al open staan voor onze gymnasten die vorig jaar al lid waren. Voor gymnasten die nieuw naar onze club is het nog enkele dagen wachten, want zij mogen ook inschrijven vanaf 13 juli.

Dit jaar hebben we besloten om de inschrijvingen op een andere manier te laten verlopen: we hebben nl een onderscheid gemaakt tussen 3 groepen:

1) Bestaande leden (snoezels, next, retrogym, damesgym, herengym) + Gymstars gymnasten die meegedaan hebben aan de testdag in juni. Gymnasten voor deze groepen kunnen via het eerste formulier inschrijven.

2) Bestaande leden die in een Gymstars groep zullen turnen, maar nog niet meegedaan hebben aan de testdag in juni. Aangezien zij nog niet getest zijn, mogen zij natuurlijk wel al inschrijven voor de groep waarin ze denken te zullen turnen volgend jaar. De uiteindelijke groep zal wel pas kunnen bevestigd worden na het testmoment op 2 september in de sporthal in Denderhoutem.

3) Nieuwe leden die willen inschrijven in om het even welke groep. Iedere nieuwe gymnast die in snoezels, next, retrogym, damesgym, herengym of de Gymstars groepen zal turnen, mag via het laatste formulier inschrijven vanaf 13 juli. Voor de Gymstars groepen zal pas in september na het testmoment kunnen bevestigd worden welke groep het beste past bij de gymnast.

Zoals jullie ondertussen al gemerkt hebben, hebben wij volgend jaar geen kids, geen kiddies, geen Gym for Funners, enzovoort meer, maar zullen wij volgend jaar voor de recreatieve groepen een nieuw programma gebruiken: Gymstars. Dit is het KidsGym-programma van de GymFed. Mocht je graag wat meer informatie hebben over het programma, dan kan je ook altijd een kijkje nemen op hun website.

Oh ja… en voor we het vergeten: wij hebben nog wat nieuws mee te delen! Vanaf september starten wij ook met 3 nieuwe dansgroepen en een wedstrijddansgroep. Dansstijlen: clipdance & hiphop. Voor de dansers onder ons: hou jullie maar al klaar. Meer nieuws volgt nog.