Lid worden?

Beste leden, toekomstige leden en ouders,

Welke stappen dient u te ondernemen om lid te worden bij turnclub Sint Paulus Haaltert?

1.            Kies de groep waarin je wilt trainen.

2.            Schrijf je in voor het turnjaar.

3.            Betaling van het lidgeld.

4.            Medisch attest indienen.

5.            Aanwezig zijn op zoveel mogelijk trainingen en activiteiten.

1.      Kies de groep waarin je wilt trainen.

Door het grote aanbod van verschillende turngroepen, is het wellicht even zoeken naar de groep die aansluit bij uw interesses. Elk nieuw lid heeft recht op een gratis proefles.  Proeflessen kan je volgen door je aan te melden bij de trainer van de turngroep waarin je de proefles wil volgen en door het bestuur op de hoogte te stellen via info@turnclubsintpaulus.be

Onze club richt zich op 3 deelgroepen: kleuterturnen, recreatieve gymnastiek en competitie toestelturnen.

• In het kleuterturnen kunnen kinderen van 3 – 6 jaar terecht. Om de veiligheid en de kwaliteit van de lessen te waarborgen kunnen wij momenteel niet veel kleutertjes in de groepen bijnemen.
  • Recreatieve gymnasten turnen 1,5 uur per week. Het aanbod is erg gevarieerd en omvat damesgym, herengym en toestelturnen.  Bij het toestelturnen is het belangrijk om op de eerste training aanwezig te zijn.
  • Competitie gymnasten trainen meerdere uren per week. Zij nemen regelmatig deel aan wedstrijden. Onze wedstrijdgymnasten zijn allemaal geselecteerd om in de gepaste wedstrijdgroep te trainen.

2.      Doe je inschrijvingsaanvraag voor het komende turnjaar.

Dit kan online via het online formulier. Let wel op: een eerste bevestiging van de inschrijvingsaanvraag is nodig, vooraleer je lidgeld betaalt. De inschrijving is ook pas definitief wanneer je een bevestiging hebt gekregen van de club dat de inschrijving volledig rond is. Dit zal in de loop van de zomer gemaild worden. Hou er wel rekening mee aub dat wij manueel checken of de registratie & betaling in orde is, dus dit kan even duren vooraleer je bevestiging krijgt.

3.      Betaling van het lidgeld.

Betalen bij het begin van het turnseizoen kan enkel via overschrijving op de rekening van Turnclub Sint-Paulus vzw – BE32 9731 2906 5002

Word je gedurende het turnjaar lid van onze club, dan mag je zeker een mailtje sturen naar info@turnclubsintpaulus.be met al jouw vragen rond betaling.

Mededeling overschrijving: Lidgeld naam en voornaam van de turner/turnster en de benaming van de groep.

Wij doen als club ook mee met de UiTPAS. Mocht je hierover vragen hebben, mail dan gerust naar info@turnclubsintpaulus.be.

Het 3de ,4de,…lid van éénzelfde gezin krijgt 30 EUR korting op zijn/haar lidgeld.

4.      Medisch attest

Elk lid van de turnclub moet een medisch attest indienen waaruit blijkt dat hij/zij geschikt is om de turnsport te beoefenen.
De leden van de keurgroep, diegenen die deelnemen aan wedstrijden en de 65-plussers moeten ieder jaar een nieuw attest indienen.
Voor de andere leden blijft het attest gedurende 4 jaar geldig.

Medisch attest downloaden

5.       Aanwezig zijn op zoveel mogelijk trainingen en activiteiten en PLEZIER hebben!