Onze Keurgroepgymnasten aan de andere kant van het land!

We hebben vorige week al een mooi kamp gehad voor kleuters en recreatieve gymnasten, dus natuurlijk mogen we nu ook niet vergeten om ook nog op kamp te gaan met onze keurgroepgymnasten.

Gisteren vertrokken we met z’n allen aan het station in Haaltert voor een heenreis van maar liefst 2 uur. We waren nog niet eens vertrokken, en de ambiance zat er alvast goed in! Zelfs de bussen waren in de Braziliaanse kleuren!

Zowel gymnasten van Turnclub Sint-Paulus als gymnasten van de Koninklijke Turnkring Aalst nemen hieraan deel en hebben ondertussen al een nachtje gespendeerd in de Hoge Rielen.

Vandaag zorgde onze kookploeg alvast voor een superlekker ontbijt, lunch en typisch Vlaams stoofvlees.

Hierbij toch al het vertrek op zondag en enkele sfeerfoto’s. Geef trainer Jan een klopje op zijn schouder (lees: klik op de foto) en het foto-album opent – bij Kim en Elien opent dan het filmpje.

Vergeet ook zeker niet op Facebook de kids te volgen!

Met sportieve groetjes,
Turnclub Sint-Paulus