Ridders en prinsessen in Denderhoutem van 4-8 augustus?!

Van maandag 4 augustus tot en met vrijdag 8 augustus vond het kleuterturnkamp en het recreatief turnkamp van onze turnclub plaats in de Sporthal in Denderhoutem.

De kleuters hebben 5 leuke dagen oefeningen gedaan, gedanst, geknutseld, spelletjes gespeeld en nog veel meer. Zij zijn natuurlijk ook mee op uitstap geweest naar de Gavers op donderdag en hebben zich daar helemaal kunnen uitleven in het peuterzwembad en op de speeltuin!

Voor onze oudere deelnemers hadden wij ook 5 dagen in petto vol activiteiten, zwemmen, dansen, turnoefeningen, enzovoort.

Op vrijdag namiddag hebben alle deelnemers van ons kamp dan ook het beste van zich kunnen tonen aan hun ouders in hun dansnummertjes! Ze hebben dit dan ook nog op superleuke muziek gedaan!

Onze trainers hebben zich heel goed geamuseerd, ze hadden een hele toffe groep kinderen waar ze met veel enthousiasme en deskundigheid mee omgingen! Wij zijn er zeker van dat onze deelnemers zich ook wel goed geamuseerd hebben. Heel wat positieve reacties mochten wij ontvangen, dus wij zijn erg fier op al onze medewerkers! Laat zomer 2015 alvast maar komen!!

We willen toch ook nog al onze trainers bedanken voor de heel goede organisatie. Zij hebben dit echt super gedaan!! Dankjewel ook aan Femke en Eline (2 van de keurgroepgymnasten van de turnclub) en de extra begeleiders bij de uitstap om toezicht te houden op onze kleinste ridders en prinsessen!

Ridderlijke groetjes,
Turnclub Sint-Paulus