SOLIDARITEIT IS BELANGRIJK VOOR UW CLUB, VRAAG GEEN TERUGBETALING VAN LIDGELD

We leven in moeilijke, uitzonderlijke tijden. Het Coronavirus heeft een ontzettende invloed op alle aspecten van ons leven.
Ook de activiteiten van onze clubs waar jullie zijn bij aangesloten werden volledig “on hold gezet”.

De verantwoordelijken, bestuurders en coaches van de clubs vragen zich af hoe het nu verder moet? Kunnen de activiteiten vrij snel worden hervat, in welke mate en hoe? De bezorgdheid bij de bestuurders omtrent de toekomst van hun vereniging is groot.

We vragen dan ook aan alle individuele leden om solidair te zijn met hun club. Concreet vragen we de clubleden om niet nu het betaalde lidgeld terug te vorderen. Het betreft hier voor iedereen een werkelijke overmachtssituatie met grote vragen voor de nabije toekomst.

We zijn ervan overtuigd dat de verantwoordelijken van onze clubs er alles zullen aan doen om zo snel mogelijk een goede doorstart te realiseren. Bovendien zijn we er eveneens van overtuigd dat eenmaal een verdere goede werking is verzekerd er zal worden nagedacht om trouwe sporters op een of andere wijze in de toekomst te compenseren voor de voorbije periode.

Alvast bedankt voor het begrip.

Lode Grossen

Algemeen manager

https://www.gymfed.be/nieuws/15489?fbclid=IwAR1qQ5rzBpQz-VoFzriXxZtC6dehYfOMJ72c9xRR3-R92HPYyIixgvfvNMU

00

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *