Wie danst er mee?

We hebben een tijdje geleden al een tipje gegeven, en nu zijn we volledig klaar om ons grote nieuws te delen. Wij gaan met onze club niet enkel meer turnen, maar gaan we ook onze beste danspassen bovenhalen die we in clipjes op TV zien en we gaan hiphoppen. We gaan dus dansen!

Vanaf september zullen wij 4 dansgroepen opstarten die dansen in de sporthal in Dendehoutem:
– 3 dansgroepen: Dancestars 1, Dancestars 2, Dancestars 3
– en één demogroep die aan wedstrijden zal deelnemen

Deze danslessen zullen gegeven worden door 2 heel ervaren lesgevers die al verschillende jaren zelf ongelooflijk goed dansen, al heel veel dansers getraind hebben en zelfs zussen zijn: Marleentje en Carolien.

Voor wie:
Meisjes en jongens die graag willen dansen
Dancestars: vanaf 6 jaar tot ?
Demogroep: vanaf 16 jaar

Welk genre dansen wij?
Clipdance & Hiphop

Wanneer dansen wij?
Dancestars 1: Maandag – 18u-19u
Dancestars 2: Dinsdag – 18u-19u
Dancestars 3: Vrijdag – 18u-19u
Demogroep: Zaterdag – 15u-17u

Lidgeld voor een jaar dansles:
Dancestars: 150 euro
Demogroep: 150 euro (Dancestars 3) + 250 euro wedstrijdgroep
( incl. wedstrijddeelname + wedstrijdkledij)

Wil je graag inschrijven?
Inschrijven voor de auditie kan via onze website – bij ‘Lid worden’ kan je het inschrijfformulier vinden.

Op zaterdag 5 september organiseren wij een auditie voor iedereen die graag wil meedansen in een van onze groepen. Op basis van deze auditie kunnen onze lesgeefsters de groepen indelen.

Zaterdag, 5 september
van 14u tot 17u
sporthal Denderhoutem

Hoe verloopt de auditie?
Elke danser bereidt zelf een dans voor van 1 minuut lang
Nadien wordt gedurende 30 minuten een nummertje aangeleerd door onze trainsters, dat nadien dan gedanst wordt.

Over de trainers:
Ons magisch duo, Marleentje en Carolien, is volledig klaar om een nieuwe groep dansers/danseressen te trainen.

Carolien danst al sinds haar 9 jaar en geeft ondertussen al meer dan 10 jaar dansles.
Marleentje danst al sinds haar 6 jaar en geeft al een 7-tal jaar les.

Marleentje en Carolien werken om de 2 jaar heel wat dansnummers uit voor shows, twee van hun optredens uit de show A night ’t carnavalsmuseum willen we hier alvast tonen.

Dansen-video-promo-1

Dansen-video-promo-2