Turnkamp recreatief – 2017: Denderhoutem

Tijdens de zomermaanden liggen de wekelijkse trainingen stil.

Voor de enthousiastelingen die het turnen niet zo lang kunnen missen, organiseren we natuurlijk ons jaarlijks turnkamp.

Wanneer?
Maandag 7 tot en met vrijdag 11 augustus 2017
Elke dag van 09u00 tot 16u30
Opvang voorzien van 08u45 tot 17u00

Waar?
Sporthal Denderhoutem
Pastorijweg 23
9450 Denderhoutem

Voor wie?
Jongens en meisjes van 7 tot 18 jaar

Programma?
Gevarieerd weekprogramma met basisgym, toestelturnen, enz.

Middagmaal?
Eigen lunch mee te brengen

Deelnameprijs?
110 euro/kind (incl 1 drankje per dag, verrassingsactiviteit, huur sporthal, sportbegeleiding en verzekering

Inschrijven kan via onze website www.turnclubsintpaulus.be

Hou er rekening mee dat de plaatsen beperkt zijn, snel zijn is de boodschap! Leden van onze club krijgen voorrang bij de inschrijving.

Inschrijvingsgeld kan overgeschreven worden op rekeningnummer: BE96 9731 2906 5305 met mededeling: Recrea kamp – naam gymnast’

Inschrijving is pas definitief na betaling en schriftelijke bevestiging van de club.

Voor meer info kan je steeds terecht bij de trainer van de groep en bij Sabrina, Kathleen en Carolien via mail info@turnclubsintpaulus.be of GSM 0489/25 98 16.

Met sportieve groeten
Turnclub Sint Paulus