Turnstage augustus – Oud-Turnhout

Het duurt misschien nog wel even, maar de zomerstage komt in zicht.

WAAR?

We worden dit jaar opnieuw verwacht in de turnzaal van Oud-Turnhout en Basisschool delta, (op 10 min stappen van de sporthal) waar we zullen overnachten.

WANNEER?

We vertrekken zondagnamiddag 5 augustus met de bus en komen zaterdagmiddag 11 augustus terug. Dit betekent dat wij trainen van maandag tot vrijdag. Zondagnamiddag en –avond dienen om ons te installeren en elkaar wat beter te leren kennen, zaterdag-voormiddag om op te ruimen en jullie gymnasten te komen ophalen.

HOE INSCHRIJVEN?

Inschrijven gebeurt online via onze website via het inschrijvingsformulier samen met de medische fiche. De inschrijving is pas definitief na betaling van het volledige bedrag. Inschrijven voor de turnstage kan enkel op uitnodiging.

HOEVEEL?

Voor deze turnstage betaal je 240 euro.

Een voorschot van 100 euro moet vóór 31 maart 2018 overgeschreven worden op het rekeningnummer van Turnclub St-Paulus BE38 1430 9220 5372. Het resterende bedrag (€ 140) moet vóór 31 mei 2018 betaald zijn. Annuleren kan enkel in geval van ziekte of een ongeval mits medisch attest.

Hebt u nog vragen, dan kan u mailen naar turnstage@turnclubsintpaulus.be

Vriendelijke groeten

Het bestuur en de trainers