Turnstage competitie – 2017: Oud-Turnhout

Na de feestdagen waarbij we lekker gezellig samen zitten, wordt het stilletjes aan tijd om vooruit te kijken. Het duurt nog even, maar de zomer is in zicht. Dat betekent dat het tijd wordt om ons te concentreren op onze jaarlijkse turnstage.

WAAR?

Dit jaar keren wij terug naar de turnzaal in Oud-Turnhout. We hebben er opnieuw voor gekozen te logeren in school Delta op 5 minuutjes stappen van de sporthal.

WANNEER?

We vertrekken maandag 14 augustus met de bus en komen zaterdag 19 augustus terug. Als afsluiter wordt op zaterdag een show gegevens voor de ouders. Na de show kunnen onze gymnasten met hun ouders terug naar huis.

HOE INSCHRIJVEN?

Inschrijven gebeurt online via ons online formulier. De inschrijving is pas definitief na betaling van het volledige bedrag. Enkel wie een uitnodiging krijgt, kan zich inschrijven.

HOEVEEL?

Voor deze turnstage betaal je 240 euro.

Een voorschot van 100 euro moet vóór 31 maart 2017 overgeschreven worden op het rekeningnummer van Turnclub St-Paulus BE38 1430 9220 5372. Het resterende bedrag (€ 140) moet vóór 31 mei 2017 betaald zijn. Annuleren kan enkel in geval van ziekte/ongeval mits medisch attest.

Hebt u nog vragen of problemen dan kan u mailen naar turnstage@turnclubsintpaulus.be

Sportieve groetjes,
Het bestuur en de trainers

Kathleen Bockstal, Sabrina De Weghe, Carolien Bauwens: 0489/ 25 98 16