Zumba

Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem.

Wat kan je met Zumba bereiken?
Vetverbranding, Spierversterking, Betere conditie, betere coördinatie en Ontspanning

Wanneer?
Elke woensdagavond van 19u30 tot 20u30 in de Sint-Martinusheem te Kerksken
Start? 9 mei 2018 iedereen is welkom voor een gratis proefles

Voor wie?
Iedereen kan met Zumba meedoen. De pasjes zijn gemakkelijk te volgen en naarmate je oefent, ga je de pasjes ook steeds beter beheersen.

Wat moet je meenemen?
Je kunt gewone sportkleding en sportschoenen aantrekken. Alles waar je je comfortabel in voelt.
Neem ook zeker een handdoek en water of sportdrank mee, je zult het absoluut nodig hebben!

Prijs (lidgeld + verzekering)?
Turnclub Sint-Paulus werkt met een stempelkaart.
Je kunt een stempelkaart eenvoudig kopen voor de les en deze betaal je altijd contant.
Iedere les wordt je persoonlijke stempelkaart afgetekend . Je weet dus altijd hoeveel lessen je nog hebt te gaan. Is de stempelkaart vol, dan koop je een nieuwe.

Hoe Inschrijven? via inschrijvingsformulier online of info@turnclubsintpaulus.be

Met sportieve groeten,
Kathleen, Carolien en Sabrina