LOGO Sint Paulus Transparant.png

WELKOM BIJ 

TURNCLUB SINT PAULUS HAALTERT VZW

GYMFED

Gymfed.png

De ‘Gymnastiekfederatie Vlaanderen’ is de inspirerende schakel binnen de brede waaier van gymnastiek. Ze begeleidt en ondersteunt de clubs zodat recreanten, competitiegymnasten en topsporters hun sport op een kwalitatieve manier kunnen beoefenen en beleven. De federatie promoot de gymsport en stelt het welzijn en de ontwikkeling van de clubs en hun leden, de vrijwilligers en medewerkers centraal. Ze streeft hierbij naar samenwerking, kwaliteit en een optimaal resultaat.

UITPAS 

UITPAS.jpg

Wat is UiTPAS?

UiTPAS is een kaart voor iedereen die deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten. Met UiTPAS kan je punten sparen en ze omruilen voor een korting, cadeau of ander voordeel.

 

UiTPAS Dender bestaat uit 10 gemeenten: Aalst, Berlare, Denderleeuw, Dendermonde, Erpe-Mere, Haaltert, Lede, Ninove, Wetteren en Wichelen.

 

Woon je in 1 van deze 10 gemeenten? Dan kan je een UiTPAS aankopen. Een UiTPAS kost 5 EUR (2 EUR als je jonger bent dan 18) en blijft geldig. Heb je een beperkt inkomen? Dan kan je een UiTPAS met kansentarief aanvragen. Deze geeft recht op korting bij activiteiten.

 

UiTPAS met kansentarief

Heb je een beperkt inkomen? Laat bij het OCMW van je gemeente berekenen of je in aanmerking komt voor een UiTPAS met kansentarief. In dat geval betaal je minder voor uitstapjes in je vrije tijd of op school: je betaalt dan 1,5 EUR (activiteit van een halve dag); 3 EUR (activiteit hele dag) of 25% van de prijs (meerdaags aanbod).

UiTPAS op zak?

Spaar je UiTpunt bij de baliemedewerker of aan de UiTPASzuil. Je kan punten sparen en ruilen in de hele UiTPAS Regio Dender, maar ook in alle andere gemeenten in Vlaanderen en Brussel waar UiTPAS al werd gelanceerd. Het kansentarief is enkel binnen de eigen UiTPAS regio geldig.